Pentuesuunnitelmat

Ei pentueita suunnitteilla vuodelle 2017.


Pennut luovutetaan Usvamaan kennelistä

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon
- Eläinlääkärin tarkastamina
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina väh. kahdesti

Takuu perinnöllisien AI-sairauksien (SA, UDS) varalle: Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 1-vuotiaana, koko kauppahinta hyvitetään. Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 2-vuotiaana, puolet kauppahinnasta hyvitetään.

Pennun hinta (1500 euroa) sisältää myös pentupaketin, johon kuuluu ainakin ruokaa, leluja, panta+hihna, herkkuja ja ruokakuppi.

Haluan myös, että pentu saa mahdollisimman hyvät lähtökohdat elämäänsä, joten mikäli pennunostaja haluaa käydä pennun kanssa pentukurssin, niin hyvitän sen hinnan pennunostajan tilille ilmoittautumista ja maksukuittia vastaan. Koska kursseissa on pituudesta ja paikkakunnasta johtuvia hintaeroja, niin mikäli kurssi on kalliimpi kuin 100 euroa, niin hyvitän sen hinnasta 100 euroa ja loppu jää pennunostajan maksettavaksi.

Haluan myös tukea kasvattieni näyttelyissä käyntiä, joten mikäli haluat käyttää koiraasi näyttelyissä Suomessa (sillä ei ole väliä minkä ikäisenä), niin hyvitän tilille ensimmäisen näyttelyn ilmoittautumismaksun näyttelykäynnin jälkeen.